Bodrum Ambar – İndirim ve Kampanyaları

By | 19 Şubat 2018

Bodrum Ambar

Bodrum Ambar, firmaları olarak sunduğumuz hizmetler her geçen gün boyut geçiyor ve sınırları aşıyor. Öncelik olarak sadece Bodrum ilçesi için geçerli bir hizmet sunabilen şirketimiz şimdi 2018 yılı itibari ile Türkiye’ nin tüm il, ilçe, köy, kasaba ve tüm mahallelerine kadar araçlar yönlendirmeyi başarmıştır. İlk olarak bu biz şirket çalışanlarının hedefleri arasındaydı, şimdi ise tamamen faaliyete geçti, kullanıma hazır bir hizmet biçimidir.

Ambar

Bodrum Ambar

Komple ve parça yükleriniz için yönlendirmesini yaptığımız tüm arabaların, hizmeti sınır tanımayan bir genel kapsam ile yol almaktadır. Son teknolojiden faydalanan ve ekip çalışmalarımız ile desteklediğimiz Bodrum Ambar, projelerimiz Türkiye genelince beğenilerini toplamayı başarmış ve bu yurt sınırları içerisinde de Ambar taşımacılığı faaliyetini geçerli kılmıştır. Yüklerinizi sağ salim taşıyor, sigorta yapıyor ve araç takip sistemleri ile de kontrol altında tutuyoruz. Bunu bir ekstra hizmet gibi göstermeyip, prim yapmıyoruz. Bu bizim yükümlü olduğumuz bir hizmet türüdür. Sadece biraz daha iyi ve bağlı işimizi yapıyoruz.

Bodrum Ambar, kalitesi ve farkı sizler için her zaman üst seviye bir hizmeti sunar ve bunun için de sizlerden hiçbir zaman ekstra masraf ve ücret istemez. Tek bir fiyat ve liste kanalı ile çalışan şirketimiz 15 yıldır, çalışma sistemini bozmamış, her zaman bu istif ile çalışmıştır.

Bodrum Ambar – İndirimleri

Şirketimiz sadece yükleriniz ile taşımak ile mükellef bir firma değildir. Aynı zaman sizlerin beklediği hizmetleri sunmak, projelerinizi hayata geçirmek, yüklerinizi adresten alıp, adreslere taşımak ve en önemlisi bu nokta da ise bizler fedakarlık yapıyoruz. İndirimler ve kampanyalar düzenlemektir.

Sektör ne olursa olsun, her firma ve her sektör kampanyalar düzenler. Bu kampanyalar genellikle belli bir tarihte başlar ve bir tarih arasında da biter. Kısacası şartlı bir kampanya olmaktadır. Belirlenen tarihler arasında müsait durumdaysanız, faydalanabiliyor, ertesi güne kaldığınız zaman da ise bu kampanyadan faydalanamıyor, hale geliyorsunuz. İşlem bu kadar acı olmaktadır. Bir de şirket olarak bizim yaptığımız kampanya ve indirime bakınız.

Bodrum Ambar

Bodrum Ambar, İndirim

Bodrum Ambar, şirketi 2018 yılı boyunca güncel ve aktif bir hizmet tutmaktadır. Gidiş araçlarında %20 indirim, dönüş araçlarında ise %30 indirimler sağlıyoruz. Belli bir tarih aralığı olmayan bu kampanya fırsatı 2018 yılı içerisinde geçerli olmaktadır. Tüm yılı kapsayan bu geniş indirimler sizler tarafından olumlu ve mutlu değerlendirilmektedir. Beklediğiniz hizmet bu, bizler de bunu harfiyen tam da hayal ettiğiniz gibi  yerine getiriyoruz. Düzenli olarak yapmak istediğimiz işlem, sizleri her çalışmamızdan, her hizmetimizden ve her projemizden memnun bırakmaktır.

Başka bir arzunuz? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir