Neler Taşıyoruz?

By | 30 Ocak 2018

Bodrum Ambarı

Makale başlığına özel makale de yazılabilir, bizler tek kelime ile açıklayacak olursak, aklınıza ne geliyor ise, bizler tüm yüklerinizi taşıyoruz. Büyük yükten, küçük yüklere, geniş yüklerden, dar yüklere kısacası aklınıza ne geliyor ise, Bodrum Ambar, olarak bizler taşıyoruz. Bir koli dahil olsa sizler sigorta istediğiniz takdir de bu yükler için de sigorta yapıyoruz. Ufak araçlardan, büyük araçlara kadar aklınıza ne tür araçlar geliyor ise bizler bunların garajlarda durumlarını muhafaza ediyoruz.

Bodrum Ambar, Neler Taşır?

Bodrum Ambar, içerik makalelerinden de ayrıntıyı sizler ile paylaştık. Neler taşıdığımız konusunda az çok fikir sahibi oldunuz. Bizler tek bir cümle ile duruma açıklık getirelim, bizi aradıktan sonra tüm yükleriniz sigorta güvencesi ile adresten adrese taşıyor. Koruma birliklerimiz ve istif hizmetlerimiz günü birlik güncel tutulmaktadır. Bodrum Ambar, hizmetleri sizler için gerekli tüm çalışmaları yapıyor ve bu çalışmalardan ekstra bir maliyet belirtmeden sabit bir fiyat ile taşıyoruz. Sevkiyat noktalarımız sabit değildir. Sizler hangi noktayı tercih ederseniz, bizler de sizler için istediğiniz yöne araçlarımızın istikametini çizmekteyiz.

Bodrum Ambar, Neler Taşıyoruz

Taşımasını yaptığımız yükler, günlük ev eşyaları, fabrika yükleri, hastane yükleri, fuar yükleri, inşaat malzemeleri, kolili taşıma, çuvallı taşıma, bu yükleri bizler sizlerden emanet alıyor, yeni adreslerine varana kadar gözümüz gibi bakıyoruz. Yüklerinizi 0 km araçlarımız ile taşımaktayız. Araçlarımız tam donanımlı ve tam sistemlere sahip olduğu için yükleriniz de araç içerisinde sallantıya uğramaz ve hasar görmez. İstif düzen ekiplerimiz işini o kadar sağlam ve dayanıklı yapar ki yük teslimat adresleri neresi olursa olsun, yükleriniz hasar en ufak bir çizik dahi almaz. Mes’uliyet ve sorumlusu her zaman için bizler olduk. Bu zamana kadar böyle bir olay yaşanmadı ama bizler her zaman yaşanacak gibi açıklamalar da bulunuruz. Yükünüzün başına herhangi bir aksilik veya olumsuz bir durum gelir ise şirketimiz bunu kendi bütçesinden aynı gün karşılıyor ve yükünüzü eski haline getiriyor. Anlaşmalı sigortalı şirketlerimizde bu işin güvencesi ve garantisi olmaktadır. Bizler ile taşımak hem yükleriniz için hem de sizler için bir avantaj olmaktadır.

Bodrum Ambar, hizmetleri  piyasadan alt bir fiyata üst düzey hizmetler sunar. Yapmanız gereken tek işlem bizlere ulaşmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir